Terug naar Project

Twee-onder-een-kapwoning type D

In de Heerlijckheid worden aan het kanaalpark 7 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een volledig woonprogramma met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer ensuite op de begane grond. De badkamer en het toilet worden voorzien van Villeroy en Boch sanitair en hoogwaardig tegelwerk. Vanuit de woonkeuken, de slaapkamer en het terras kijk je prachtig uit over het kanaalpark.

Dankzij de grote raampartijen ervaar je lekker veel licht en ruimte. De tuin van de woningen ligt hoger dan het aangrenzende park waardoor je mooi over het park uitkijkt. Het hoogteverschil wordt overbrugd middels schanskorven, die gevuld worden met breukstenen. Zo geniet je van voldoende privacy, maar voel je toch ook verbinding met het park, het verlengde van je achtertuin.

Naast de bergruimte op de begane grond is er voldoende bergruimte op de eerste verdieping. Hier is ook de tweede slaapkamer en een installatieruimte gesitueerd die ruimte biedt aan de energiezuinig warmtepomp, warmte terug win installatie, boiler en de omvormer van de zonnepanelen. Het is mogelijk om een extra badkamer of bergruimte te realiseren op de eerste verdieping.
De woonkamer, badkamer en slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming met een eigen thermosstaat waardoor de temperatuur per ruimte geregeld kan worden. De gehele woning is voorzien van schakelmateriaal dat geschikt is voor het Hager Coviva systeem. De manier om je woning SMART te maken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km