Terug naar Project

Vrijstaand geschakelde woning type A

Op de hoekpercelen worden vier ruime vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een unieke ligging met prachtig uitzicht.

Vanuit de oprit heb je toegang tot de woning en de inpandige bergruimte. Via de hal kom je in de woonkamer en keuken. De plattegrond van de begane grond is ruim opgezet met een riante woonkamer aan de voorzijde. Vanuit de ruime leefkeuken kun je genieten van het uitzicht over het kanaalpark. Dankzij de vele raampartijen rondom ervaar je lekker veel licht en ruimte. Je kunt de woonkamer en leefkeuken van elkaar scheiden door middel van dubbele deuren of een mooie schuifdeur.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom. Via de hal bereik je een compleet afgewerkte badkamer en separaat toilet voorzien van Villeroy en Boch sanitair.

Via de vaste trap bereik je de functionele tweede verdieping die ruimte biedt aan een vierde slaapkamer en de technische ruimte. In de technische ruimte vind je de installatie bestaande uit een warmtepomp, een wtw-installatie en de omvormer voor de pv-panelen. Daarnaast zijn er in de technische ruimte aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger.

Uniek aan deze woning is de mogelijkheid om een dakterras te realiseren aan de achterzijde. Hier kun je heerlijck genieten van de avondzon.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 387.500,-
Kavel 255 m2
Woonoppervlakte 160 m2
Inhoud 620 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 305 m2 160 m2 5 620 m3 Verkocht
4 - 260 m2 160 m2 5 620 m3 Verkocht
5 € 387.500,- 255 m2 160 m2 5 620 m3 Te Koop